Close
Tämä sivu käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja
OK

Tykkää ja kyttää

2016

Some Awards 2016

Some Awards -palkintojuhla järjestettiin 4. helmikuuta 2016 Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla. Professionaalista tajuntaa puolestaan laajennettiin neljällä ammattilaisseminaarilla Taidehallissa joulu-tammikuussa. Kiitos kaikille mukana olleille - olipahan hieno taival!

Juhlat on juhlittu tältä vuodelta!

Some Awards -voittajat 2016:

Some Awards 2016 -voittajat

Somemarkkinoija 2015: Billebeino

somemarkkinoija_billebeino

Billebeino on rakentanut markkinointinsa hyvin vahvasti sosiaaliseen mediaan ja brändilähettiläiden varaan. Se on onnistunut luomaan ympärilleen väriä tunnustavan lahkon, joka markkinoi tuotteita intohimoisesti kaikissa kanavissa.


Someasiakaskokemus 2015: Tallink Silja

someasiakas_tallinksilja

Tallink Silja on kasvanut ja kehittänyt toimintaansa sosiaalisessa mediassa vahvasti viimeisen vuoden aikana. Voittaja vaikuttaa kaikissa somekanavissa, kanavien erikoispiirteitä kunnioittaen, ja se erottuu positiivisesti kilpailijoistaan. Se on rakentanut ympärilleen vahvat faniyleisöt.

Somelähettiläät 2015: Docventures

somelahettilaat_docventures2

Docventureas on onnistunut vuosi toisensa jälkeen luomaan laajaa merkityksellistä keskustelua suomisomeen ja aloittamaan yhteiskunnallisesti merkittäviä kampanjoita. Ei voi enää puhua vain televisio-ohjelmasta, sillä sosiaalinen media on kietoutunut niin tiiviisti ohjelman ytimeen täydentämään kokonaiselämystä.

Somepomo 2015: Marianne Heikkilä

somepomo_marianneheikkila

Johtajana Heikkilä on somessa helposti lähestyttävä. Hän näyttäytyy somessa edustamaansa organisaatiota kunnioittaen ja siitä luontevasti viestien. Somekanavissa hän paljastaa sopivasti myös itsestään. Hän seuraa ja ottaa kantaa aktiivisesti.


Somevaikuttaja 2015: Finnish Nightmares

somevaikuttaja_finnishnightmares2

Finnish Nightmares keräsi ylivoimaisesti suurimman yksittäisen äänimäärän. Se ponkaisi hujauksessa viime syksynä suomisomen kartalle ja valloitti sydämet yli rajojen. Voittajan kädenjälki lisää kulttuuritietoutta suomalaisuudesta huumorin kautta ja antaa luvan nauraa meille, kummallisille suomalaisille.


Somestara 2015: Niko Saarinen

somestara_niko_saarinen1

Saarinen on luonut nahkansa uudelleen somen kautta ja rakentanut siellä ympärilleen valtavan yleisön monissa kanavissa, viimeisimpinä Snapchatissa ja Periscopessa. Hän herättää ristiriitaisia tunteita, mutta on myös valmis kohtaamaan erilaiset mielipiteet ja keskustelemaan. Hän noudattaa aina somen tärkeintä periaatetta: ole aito oma itsesi.


Paikallissome 2015: MunaEggsPress

paikallissome_munaeggspress

Paikallissome-kategoriassa oli ehdolla muna ja kana. Tällä kertaa muna voitti. MunaEggsPress on rakentanut paikallisesta liiketoiminnasta laajempaa nerokkaalla bisnesidealla, jonka markkinointi ja tiedotus nojaavat sosiaaliseen mediaan. Innostava esimerkki, kuinka hyvä idea kasvaa liiketoiminnaksi.


Someilmiö 2015: Klikinsäästäjä

someilmio_klikinsaastaja

Klikinsäästäjä on antanut kasvot ilmiölle ja koonnut ympärilleen laajan samanmielisten joukon. Tuomaristo uskoo, että voittaja on tekemisellään jo vaikuttanut suomalaiseen mediakenttään tuomalla asiaansa aktiivisesti ja terävästi esiin. Haluamme myös nähdä heidän somessa lupaamansa voittojuhlat Kouvolan torilla.

Someteko 2015: Makwan Amirkhani

someteko_makwan

Amirkhani on viihdyttäjä ja vaikuttaja samassa paketissa. Hän on esikuva, jota aikamme kaipaa juuri nyt, tässä hetkessä. Hän on sinivalkoinen urheilusankari ja kansainvälinen suomalainen.

Kunniakirjat Someteoista

Meillä on unelma

someteko_meillaonunelma

Meillä on unelma teki suomalaista poliittista historiaa. Samalla se näytti, kuinka muutaman aktiivisen ihmisen ajatus voi sosiaalisen median avulla kasvaa vaikuttavaksi massatapahtumaksi.

Vainkuhajutut

someteko_vainkuhajutut

Vainkuhajutut-meemi levisi todella laajalle eikä suomen kielellä leikitteleviltä kalajutuilta ole voinut välttyä kukaan suomalainen sosiaalista mediaa käyttävä kansalainen. Kuhasta tuli koko kansan virallinen viihdyttäjä