Close
Tämä sivu käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja
OK

Tykkää ja kyttää

Somestara Q&A: Pahalapsi ei ole antanut kritiikin lannistaa

pahalapsisome

Susanne Aalto aka Pahalapsi pitää vapaa-ajallaan yllä kahta Youtube-kanavaa. Pääkanava on fiilikseltään rento lifestyle ja toinen kanavista taas on keskittynyt Susannen intohimoon, ruuanlaittoon ja leivontaan.

1. Keitä kotimaisia sometähtiä itse seuraat ja miksi?

“Seuraan somessa tubesta tuttujen kavereideni höpötyksiä ja melskaamista. Kun on tavannut persoonan kasvotusten, saa videoiden sisällöstäkin roimasti enemmän irti.”

2. Keitä ulkomaisia sometähtiä itse seuraat ja miksi?

“Jostain syystä ulkomaisten somettajien seuraaminen on kohdallani hävettävän vähäistä. Erityismaininnan saa kuitenkin Graveyardgirl, joka jaksaa ihastuttaa kerta toisensa perään omintakeisella persoonallaan ja hersyvällä huumorintajullaan.”

3. Mitkä ovat 3 parasta piirrettäsi?

“Luovuus, positiivinen elämänasenne sekä maailman parhaat leivonnaiset.”

4. Mikä on suurin paheesi?

“Se on suurin paheeni, että leivon joskus suoraan sanottuna vain sen takia kun tekee mieli jotain makeaa. Onhan se mitä mainioin tekosyy ahtaa ruokablogi täyteen kuvia kaiken maailman paakelseista.”

5. Mistä olet ylpeä?

“Siitä saa olla jo ylpeä, etten ole monesta suunnasta tulleen ulkonäköön kohdistuvan kritiikin antanut vaikuttaa tyyliini tai sen kehitykseen. Edes sormet ja varpaat eivät yhdessä riitä laskemaan niitä kertoja, kun joku on yrittänyt määritellä miltä ulkonäköni tulisi näyttää.”

6. Millainen on täydellinen sunnuntaipäivä?

“Toisinaan jo pelkkä Netflix & chill – tyyppinen rentoilun multihuipentuma olisi muikeaa ajanvietettä sunnuntaille juurikin peittoburritoksi kääriytyneenä. Vastaan kuitenkin, että kaikista parasta sunnuntaissa on se kun saa sörsselöidä keittiössä vaikkapa täydellisesti fermentoituneiden leipätaikinoiden parissa. Mikäs olisi sen parempaa, kuin se, että saa kokeilla sisäisen keittiökemistinsä rajoja uusien reseptikokeiluiden parissa!”

7. Anna kolme vinkkiä sometähdeksi aikovalle!

“Annan vain tämän yhden.

Kun muovaat omaa polkuasi tai tyyliäsi somessa rämpimiseen, älä anna muiden mielipiteiden horjuttaa tekemiäsi valintoja. Paitsi jos äiti ja isi uhkaavat kotiarestilla.”

8. Kuinka tyytyväinen olet somen kautta ansaitsemaasi rahamäärään asteikolla 1-5 (1=ei yhtään, 5=todella tyyytyväinen)?

“Vastaan 5. Sometus ei ole päivätyöni, vaan vloggaan ja bloggaan harrastelijapohjalla.”

9. Millaisten yhteistyökumppaneiden kanssa teet/tekisit mieluiten kaupallista yhteistyötä?

“Näkisin itseni leipomassa vaikkapa HoReCa-konsernien messutapahtumissa.”

10. Niille jotka eivät vielä sinua seuraa somessa, miksi kannattaisi alkaa seurata?

“Vastaan kliseisesti, että kahdelta eri kanavaltani löytyy jokaiselle jotakin. Pahalapsi– Pääkanavani porskuttaa rennolla otteella tehdyillä lifestylevideoilla, Gastro Pahalapsi on nimensä veroisesti tosielämän gurmeeta pullanleivonnasta kotikokkaukseen.”

 

 

Haluatko mukaan juttusarjaan? Pistä meiliä jenna.viitanen@aller.com, esittele lyhyesti itsesi ja laita mukaan linkit somekanaviisi.

 

Koonnut: Jenna Viitanen Kuva: Susannen arkisto

Sorry, there was a problem.

Twitter returned the following error message:

Invalid or expired token.